Kameleon Uitvaartzorg in Zwolle

Kameleon Uitvaartzorg: Een passende uitvaart omdat ieder mens bijzonder is.

Over Kameleon Uitvaartzorg

Kameleon Uitvaartzorg valt onder de rubriek uitvaartverzorging uit Zwolle.

Bent u op zoek naar een uitvaartondernemer die een begrafenis of crematie kan regelen? Dan bent u bij Kameleon Uitvaartzorg aan het juiste adres.

Een passende uitvaart is voor elke mens anders. Iedereen heeft recht op een persoonlijk en respectvol afscheid dat bij hem of haar past en bij de naasten die achterblijven. Kameleon Uitvaartzorg kan deze uitvaart samen met de nabestaanden verzorgen.

U kunt naast een begrafenis, ook een crematie laten verzorgen door Kameleon Uitvaartzorg. Deze afscheidsplechtigheid kan op diverse locaties worden gehouden. Na deze plechtigheid zal een kleine groep naasten de overledene naar het crematorium begeleiden.

Naast het regelen van de uitvaart, kan Kameleon Uitvaartzorg u ook helpen met nazorg. Heeft u financiƫle en administratieve zaken die u nog moet regelen en komt u hier niet uit? Dan helpt Kameleon Uitvaartzorg u graag verder.

U kunt contact opnemen via telefoon of door een mail te schrijven. Natuurlijk kunt u voor meer informatie ook een kijkje op de website nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Kameleon Uitvaartzorg uit de rubriek uitvaartverzorging uit Zwolle is gevestigd aan de Oude Deventerstraatweg 2 in Zwolle. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-20945141.

Diensten en producten voor uitvaartverzorging

Trefwoorden die horen bij Kameleon Uitvaartzorg zijn o.a. :