JFK Kantoor- en Projectinrichting in Zwolle

JFK Kantoor- en Projectinrichting: Kantoormeubelen en projectinrichting.

Over JFK Kantoor- en Projectinrichting

JFK Kantoor- en Projectinrichting valt onder de rubriek kantoor inrichting in Zwolle.

JFK Kantoor- en Projectinrichting is specialist in akoestiek, dynamisch werken en werkplekverplichting voor bedrijven, overheid en instellingen. Als missie heeft dit bedrijf om mens, middelen, interieur en ruimte optimaal op elkaar af te stemmen. Het doel is het welzijn van medewerkers te bevorderen en hun prestaties te verhogen.

JFK Kantoor- en Projectinrichting kan u een ruim assortiment aan zit sta bureaus, bureaufietsen (deskbikes), bureaustoelen, kantoormeubelen en akoestische wanden aanbieden.

JFK Kantoor- en Projectinrichting is ook specialist op het gebied van kantoormeubelen. U kunt een keuze maken uit een breed assortiment. In de webshop kunt u gemakkelijk en snel uw keuze maken. U kunt onder andere kiezen uit diverse bureaus, bureaustoelen, vergadertafels, kantoorkasten, verlichting, akoestische wanden en verrijdbare akoestische schermen.

Wenst u graag een interieurconcept op maat? Ook hiervoor kunt u bij dit bedrijf terecht. U geeft uw wensen door en JFK Kantoor- en Projectinrichting zal voor u aan de slag gaan. Er zal een 3D tekening gemaakt worden met de gewenste kantoorinrichting en uitstraling.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan JFK Kantoor- en Projectinrichting? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

JFK Kantoor- en Projectinrichting uit de rubriek kantoor inrichting uit Zwolle is gevestigd aan de Ossenkamp 2-O in Zwolle. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 088-5500800.

Diensten en producten voor kantoor inrichting

Trefwoorden die horen bij JFK Kantoor- en Projectinrichting zijn o.a. :