IOrganice in Zwolle

Samen maken we van je huis weer een plek om (van) te genieten!!

Over IOrganice

IOrganice valt onder de rubriek coaching in Zwolle.

Esther de Boer is het gezicht achter IOrganice.

Vanaf nu zijn rommelhoeken en uitpuilende kasten verleden tijd.

Ook zo onrustig van je spullen in huis? Je verlangt naar rust en overzicht, maar je ergert je aan alle spullen die overal in huis rondslingeren.

Voor je rommel schaam je je? Je wil graag gastvrij zijn, maar vanwege de chaos in je huis durf je de mensen niet meer spontaan uit te nodigen.

Denk je dat nou eenmaal rommelig 'bent'? Je hebt de hoop al opgegeven en je bent moedeloos geworden door de 'mislukte' opruimpogingen.

Opruimen is zoveel meer dan alleen wat spullen verplaatsen. Het brengt Tijd Rust en Ruimte. Het is mijn missie om alle Nederlandse vrouwen dat te laten ervaren.

Ik biedt trainingen aan:

* Ruimte in huis, rust in je hoofd – introductietraining Deze motiverende introductietraining helpt je op weg met informatie en tips om opruimen vanaf nu ánders aan te pakken, zodat het resultaat van je inspanningen eindelijk blijvend zal zijn. Ook voor jou is het mogelijk om je huis in haalbare stappen te transformeren naar het huis dat bij jou en jouw situatie past. De training bestaat uit drie video’s. Schrijf je nu in voor deze gratis training en start direct!

* Zo werkt opruimen wel! Met de juiste hulp pak jij weer regie over de spullen in jouw huis. Je hoeft niet meer te zoeken. Opruimen wordt voor iedereen een eenvoudig routineklusje. Dit resultaat bereik je in kleine, overzichtelijke stappen. Alle kleine successen bij elkaar zullen jouw huis onherkenbaar veranderen in het huis waar je altijd al van gedroomd had.

Door mijn eigen ervaring én de ervaring met klanten, weet ik hoe groot het verschil kan zijn of je leeft in een chaotische omgeving of in een huis waar overzicht is.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik je graag door naar de website. je kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

IOrganice uit de rubriek coaching uit Zwolle is gevestigd aan de Huygensstraat 3 in Zwolle. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-25234638.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij IOrganice zijn o.a. :