Ingrid Kruithof - HR advies en coaching in Zwolle

Ingrid Kruithof - HR advies en coaching:

Over Ingrid Kruithof - HR advies en coaching

Ingrid Kruithof - HR advies en coaching valt onder de rubriek coaching in Zwolle.

Ingrid Kruithof wil met haar kennis en passie bedrijven en particulieren helpen om gelukkig te zijn in hun werk. Ingrid adviseert bedrijven op het gebied van HR beleid. Daarnaast wil Ingrid graag mensen helpen ontdekken waar hun talenten liggen en hoe zij deze kunnen inzetten in hun huidige functie of nieuwe functie/baan. Zo is Ingrid Kruithof ontstaan.

HR advies:

Ingrid haar kracht ligt in het ontwikkelen, inrichten en implementeren van HR instrumenten. Zo kan een goed HR beleid ontstaan. U krijgt advies over wat er bij uw organisatie past. Een greep uit de ervaringen van Ingrid ziet u op de website terug.

Coaching:

Ingrid helpt u graag wanneer u vast loopt bij veranderingen. U krijgt een luisterend oor en samen met u zal Ingrid kijken wat u nodig heeft. De discover test doen, dat is één van de mogelijkheden. Zo kunt u er achter komen waar u goed in bent.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Ingrid Kruithof - HR advies en coaching? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Ingrid Kruithof - HR advies en coaching uit de rubriek coaching uit Zwolle is gevestigd aan de Hortensiastraat 42 in Zwolle. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-11151305.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Ingrid Kruithof - HR advies en coaching zijn o.a. :