Ik Heb Zelfvertrouwen in Deventer

Leven | Leiding nemen | Ondernemen

Over Ik Heb Zelfvertrouwen

Ik Heb Zelfvertrouwen valt onder de rubriek coaching in Zwolle.

Mariët van den Munckhof is de drijvende kracht achter Ik Heb Zelfvertrouwen. Ik ben een gecertificeerde coach en trainer voor mensen die de leiding willen nemen over hun leven en in hun werk. In 2018 ben ik mijn praktijk gestart. Het is mijn passie om persoonlijke ontwikkeling ook mogelijk te maken voor anderen. Ik geniet als ik anderen zie stralen. Vol vertrouwen de leiding zie nemen over hun eigen leven. Zich vrij voelen en hun dromen en doelen durven najagen.

Ben je op zoek naar een coach die je kan begeleiden en helpen bij een uitdaging in je werk of privéleven? Bij effectiever worden in wat je doet? Of wil je kunnen ontspannen wanneer je contact maakt met anderen? Meer zelfvertrouwen wil krijgen? Zoek dan niet verder. Je bent aan het juiste adres bij Ik Heb Zelfvertrouwen. Je kunt hier terecht voor alles wat betrekking heeft op jouw professionele of persoonlijke functioneren.

Aanbod bij Ik Heb Zelfvertrouwen:

- Persoonlijke Ontwikkeling

- Coaching leidinggevende

- Coaching ondernemer

Uiteindelijk zul jij je eigen authentieke leider zijn. Die zijn eigen doelen met passie kan gaan najagen. Vol zelfvertrouwen kan gaan stralen.

Kijk voor meer informatie en de mogelijkheden op de website. Je kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Ik Heb Zelfvertrouwen uit de rubriek coaching uit Zwolle is gevestigd aan de Dudokstraat 26 in Deventer. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-30004539.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Ik Heb Zelfvertrouwen zijn o.a. :