Hotel Zwartewater in Zwartsluis

Hotels

Over Hotel Zwartewater

Hotel Zwartewater valt onder de rubriek hotel in Zwolle.

Zwartewater:

Hotel Zwartewater is een middelgroot horecabedrijf met 51 hotelkamers, multifunctionele zalen, een sportcentrum met tennis-squash en bowlingbanen, zwembad en diverse restaurants met nationale en internationale gerechten. Hiervoor hebben wij uitsluitend mensen bij ons in dienst die op een enthousiaste manier onze gasten ontvangen.

Congressen:

Wanneer u een congres organiseert wilt u alleen hoeven nadenken over de inhoudelijke invulling. Niet over of er genoeg koffie aanwezig is. Hoeveel koffie drinken vijftig personen eigenlijk? Ook zaken als microfoonopstelling, zitplaatsen en dergelijke nemen wij u uit handen.

Hotel Zwartewater stelt u in staat zich op de wezenlijke dingen van uw congres te concentreren. U kunt de verzorging van de inwendige mens met een gerust hart aan de ervaren professionals van Hotel Zwartewater overlaten.

Bedrijfsfeesten:

Heeft uw bedrijf of organisatie iets te vieren? Of het nu gaat om een 25-jarig jubileum van een werknemer of een algemene personeelsdag Hotel Zwartewater biedt u de perfecte locatie.

Bruiloften:

Hotel Zwartewater heeft verschillende zalen voor bruiloften en partijen van 10 tot zon 400 personen (in 1 zaal ! ) Dit aantal is mogelijk door al onze zalen te combineren tot 1 grote zaal met een capaciteit van ca. 400 personen. Hotel Zwartewater heeft ook ruime ervaring om bijvoorbeeld openingen, buffetten / diners of bedrijfsfeesten op locatie te verzorgen. Dus en spectaculair feest in uw eigen omgeving is ook geen probleem.

Sport en Ontspanning:

Hotel zwartewater beschikt over een aantal sport- en ontspanningsmogelijkheden om uw verblijf bij ons in het hotel compleet te maken. Zo hebben wij 6 bowlingbanen met een gezellige bar waar u na een uurtje bowlen na kunt zitten onder het genot van een drankje. Wat denkt u van een partijtje tennis of squash, heerlijk sportief een balletje slaan op een van onze 3 indoor tennisbanen of onze squashbaan. Ook hebben wij de mogelijkheid voor u om in de sauna of onder de zonnebank te gaan. Dit gevolgd door een frisse sprong in ons zwembad. Ook de natuurliefhebber kan ontspannen, in onze omgeving zijn diverse fiets- en wandelroutes te vinden.

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Hotel Zwartewater uit de rubriek hotel uit Zwolle is gevestigd aan de De Vlakte 20 in Zwartsluis. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 038-3866444.

Diensten en producten voor hotel

Trefwoorden die horen bij Hotel Zwartewater zijn o.a. :