HGG Advies in Coevorden

HGG Advies biedt diverse VCA systemen en opleidingen aan.

Over HGG Advies

HGG Advies valt onder de rubriek adviesbureau in Zwolle.

HGG Advies uw betrouwbare partner voor uw RI&E (Risico Inventarisatie & Evaluatie) managementsystemen ISO en VCA inclusief de vereiste opleidingen.

U zoekt als bedrijf of instelling een adviesbureau die u advies en ondersteuning op veiligheidsgebied kan aanbieden? Dan bent u bij HGG Advies aan het juiste adres. Dit adviesbureau biedt ondersteuning en advies aan voor onder andere de GWW sector en de bouw. HGG Advies heeft in 2015 landelijk de RI&E (Risico Inventarisatie & Evaluatie) uitgevoerd voor de SW BV Vastgoed en Schilderwerken.

HGG Advies kan uw bedrijf of instelling begeleiden en adviseren bij het opzetten/invoeren en onderhouden van uw management systeem(en) ISO en VCA.

Hierbij richt HGG Advies zich op arbo, veiligheid, milieu en kwaliteit. Daarnaast kan HGG Advies de interne audits, cursussen VCA basis en VOL / VCA en de verplichte RI&E met plan van aanpak voor u uitvoeren. U kunt tijdens uw certificeringtraject praktische ondersteuning van HGG Advies verwachten.

HGG Advies kan ook u werkplekinspecties met verslag en/of toolboxmeetings voor u uitvoeren.

Meer informatie over de advisering, begeleiding en opleidingen ziet u terug op de website.

Het gezicht achter HGG Advies is Harry Giethoorn, Gecertificeerd HVK (Hoger Veiligheidskundige). Voor de mogelijkheden en meer informatie kunt u altijd persoonlijk contact met Harry opnemen. HGG Advies een gespecialiseerd bureau en is lid van de werkgroep Bouw en Infra van Arbouw.

Wilt u meer informatie? Dan kunt u altijd een kijkje op de website http://www.hggadvies.nl nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

HGG Advies uit de rubriek adviesbureau uit Zwolle is gevestigd aan de Drostenstraat 24 in Coevorden. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-22269325.

Diensten en producten voor adviesbureau

Trefwoorden die horen bij HGG Advies zijn o.a. :

Nieuws van HGG Advies in Coevorden

VCA Certificering

VCA Certificering

Opnieuw succes voor HGG Advies

VCA en ISO

VCA en ISO

Opnieuw succes HGG Advies

VCA Certificering

VCA Certificering

Hercertificering Germabouw