Hart Psychologen in Zwolle

Hart Psychologen: Betrokken, vlot en doeltreffend.

Over Hart Psychologen

Hart Psychologen valt onder de rubriek psycholoog in Zwolle.

Hart Psychologen is er voor werknemers en werkgevers. Loopt u vast in privé of werk en weet u niet hoe verder moet? Bent u op zoek naar balans en wilt u iets aan uw problemen doen? Hebt u vragen over het verzuim van uw medewerker? Of wilt u een medewerker aanmelden voor snelle hulp? Dan bent u bij Hart Psychologen aan het juiste adres.

Hart Psychologen werkt snel en transparant. Ons behandeldoel is duurzame inzetbaarheid, terugdringen van verzuim en langdurig (werk)plezier. Wij werken met verschillende pakketten: kort, basis en intensief. Vooraf is de route en de prijs u dus bekend. De pakketten bestaan uit behandelgesprekken, opdrachten en begeleiding en. Hart Psychologen is een warm en betrokken bedrijf dat hecht aan korte lijnen met de werkgever, de bedrijfsarts en de cliënt zelf.

De gezichten achter Hart Psychologen zijn Susanne Meurs en Esther Roelofs.

Susanne is een BIG-geregistreerd GZ-Psycholoog en ervaren in onderzoek, coaching en behandeling. Esther is sinds 2006 werkzaam als vrijgevestigd en geregistreerd EMDR-therapeut, relatietherapeut en psychosociaal therapeut. Beiden hebben ze veel ervaring in en affiniteit met werkgerelateerde problematiek.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Hart Psychologen? Schroomt u dan niet om contact op te nemen. www.hartpsychologen.nl


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Hart Psychologen uit de rubriek psycholoog uit Zwolle is gevestigd aan de Dokter van Deenweg 108 in Zwolle. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-14897599.

Diensten en producten voor psycholoog

Trefwoorden die horen bij Hart Psychologen zijn o.a. :