Groot Nibbelink Mediation & Training in Zwolle

Groot Nibbelink Mediation & Training biedt mediation bij scheiding, relatieproblemen en familieconflicten.

Over Groot Nibbelink Mediation & Training

Groot Nibbelink Mediation & Training valt onder de rubriek mediation in Zwolle.

Wanneer er conflicten of communicatieproblemen spelen waar zowel u als de andere partij samen niet meer uitkomen kan de hulp van een mediator uitkomst bieden. Groot Nibbelink Mediation & Training biedt mediation bij scheiding, relatieproblemen en familieconflicten. Mintje is mediator en de drijvende kracht achter Groot Nibbelink Mediation & Training, daarnaast kunt u bij mij ook terecht voor training, coaching en advies op het gebied van effectief communiceren, relatieverbetering en conflictvaardigheden.

Mediation is geschikt voor; * een partnerrelatie met veel spanningen * een conflict in de werksfeer * problemen bij ouderschap na scheiding * burenruzies * echtscheiding * onenigheid in de familie * samenwerkingsproblemen in teams

Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u een kijkje nemen op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Groot Nibbelink Mediation & Training uit de rubriek mediation uit Zwolle is gevestigd aan de Hortensiastraat 72 in Zwolle. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-11479409.

Diensten en producten voor mediation

Trefwoorden die horen bij Groot Nibbelink Mediation & Training zijn o.a. :