Golfcenter Sporthaantje Zwolle in Zwolle

Golfcenter Sporthaantje Zwolle: Kwaliteit, service, kennis en sfeer.

Over Golfcenter Sporthaantje Zwolle

Golfcenter Sporthaantje Zwolle valt onder de rubriek sportkleding in Zwolle.

Zoekt u een winkel waar u een professioneel golfset kunt kopen? Dan bent u bij Golfcenter Sporthaantje aan het juiste adres. Naast de webshop heeft Golfcenter Sporthaantje 4 vestigingen waar u alle artikelen uit het assortiment kunt testen, waaronder de vestiging in Zwolle. In de video op de website kunt u alvast een kijkje nemen in één van de winkels.

Het assortiment van Golfcenter Sporthaantje is uitgebreid. U kunt een keuze maken uit diverse rubrieken. U kunt kiezen uit golfclubs, golftassen, golftrolleys, golfkleding, golfschoenen, golfhandschoenen, golfschoenen, golfaccessoires en golfballen. Daarnaast is er ook een outlet waar u nieuwe en gebruikte golfartikelen kunt vinden.

Het is bij Golfcenter Sporthaantje ook mogelijk om uw golfartikelen te laten repareren. Er is een uitgeruste clubfittingruimte waar de gediplomeerde clubfitters alles voor u kunnen doen zoals het verlengen of inkorten van clubs of het repareren hiervan. U kunt ook uw gebruikte clubs inruilen ook al heeft u ze niet bij Golfcenter Sporthaantje gekocht.

Ook voor een fitting kunt u terecht bij Golfcenter Sporthaantje zowel in Drachten als Zwolle maken we gebruik van de FLIGHTSCOPE X2. Dit apparaat wordt door vele wereldtoppers gebruikt en geeft alle informatie die u wilt weten over uw swing.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. In de webshop kunt u de artikelen gemakkelijk online bestellen. Heeft u een vraag aan Golfcenter Sporthaantje Zwolle? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Golfcenter Sporthaantje Zwolle uit de rubriek sportkleding uit Zwolle is gevestigd aan de Benjamin Franklinstraat 20A in Zwolle. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 038-8888381.

Diensten en producten voor sportkleding

Trefwoorden die horen bij Golfcenter Sporthaantje Zwolle zijn o.a. :

Nieuws van Golfcenter Sporthaantje Zwolle in Zwolle

Informatie Golfcenter Sporthaantje

Informatie Golfcenter Sporthaantje

Telefonische bereikbaarheid en afhalen.

Herfst & Winter golfkleding

Herfst & Winter golfkleding

Grote voorraad herfst&winter golfkleding vele grote merken.

Win een Adidas CodeChaos Golfschoen

Win een Adidas CodeChaos Golfschoen

In ons filiaal te Drachten kans om een paar splinternieuwe Adidas schoenen te winnen