Gevoelsbalans in Zwolle

Voor een goede balans.

Over Gevoelsbalans

Gevoelsbalans valt onder de rubriek geneeskunde uit Zwolle.

Het is belangrijk dat je je goed voelt en lekker in je vel zit. Als dit niet het geval is dan heeft u een probleem. Want dan gaat er nog weinig goed en gaat u zich niet beter voelen. De dagen worden steeds vervelender door irritaties en wellicht andere klachten. Wanneer dit een poosje aanhoudt kan het ook nog zo zijn dat u last krijgt van slapeloze nachten en vermoeidheid. Wanneer u al naar de huisarts bent geweest kunt u het beste de hulp inschakelen van een praktijk die haptotherapie verzorgd.

Mijn naam is Eric Pauw en ben uw haptotherapeut. Nadat ik in 1987 ben begonnen als psycholoog ben ik in 2005 haptotherapeut geworden. Toen ik ben begonnen als psycholoog ben ik erin gestapt met het idee en de behoeft om mensen te helpen met problemen die zij hebben. Met veel plezier heb ik jarenlang dit werk gedaan maar op een gegeven moment ging mijn passie uit naar wat anders. Haptotherapie was mijn nieuwe weg en hier werk ik nog steeds met veel plezier en passie aan.

Kijk voor meer informatie op de website of neem gerust contact met mij op wanneer u vragen heeft aan of voor mij.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Gevoelsbalans uit de rubriek geneeskunde uit Zwolle is gevestigd aan de Mozartlaan 12 in Zwolle. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 038-4547084.

Diensten en producten voor geneeskunde

Trefwoorden die horen bij Gevoelsbalans zijn o.a. :