Flow Lifestyle Coaching in Zwolle

Flow Lifestyle Coaching

Over Flow Lifestyle Coaching

Flow Lifestyle Coaching valt onder de rubriek coaching uit Zwolle.

Mijn naam is Aylin van Duinen. Als Beweeg- en Leefstijl Adviseur en Gewichtsconsulent begeleid ik mensen op hun weg naar een gezonde en actieve leefstijl.

Gezonde voeding, voldoende beweging en ontspanning. Met elkaar vormen zij een belangrijke mix om tot een gezonde leefstijl te komen. Iedereen weet er wel iets van maar misschien wil je er graag meer over weten en wil je vooral weten wat je zelf kunt doen om een gezondere leefstijl te kiezen. Wat is nu gezond? Wat eet ik eigenlijk op een dag? Hoeveel zou ik dagelijks moeten bewegen? Wat is voor mij een gezond gewicht waar ik mij prettig bij voel? Op welke manier kan ik het beste afvallen? Welke sport zou ik kunnen doen? Een steuntje in de rug zou fijn zijn, ik sta voor je klaar om je te begeleiden met al uw vragen.

De meeste eet- en leefpatronen zijn er in de loop van de tijd ingesleten. Het verloopt vaak grotendeels onbewust. Gedragsverandering duurt dan ook maanden, maar je kunt het wel leren. Een leefstijlcoach helpt je bij het bereiken van een duurzame verandering in jouw leefstijl.

Heeft u belang bij een gezonde lifestyle zodat jij weer goed in je vel zit? Neem dan eens een kijkje op mijn website of neem contact met mij op.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Flow Lifestyle Coaching uit de rubriek coaching uit Zwolle is gevestigd aan de Dokter Stolteweg 60 in Zwolle. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-10339156.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Flow Lifestyle Coaching zijn o.a. :