energetisch communiceren in Zwolle

Kom in contact met de oneindige wijsheid in jezelf"Not even the sky is the limit"

Over energetisch communiceren

energetisch communiceren valt onder de rubriek therapeut in Zwolle.

Welkom bij energetisch communiceren. De praktijk voor Aura readingen en Luisterkind afstemming.

AURA READING:

Een aura reading is altijd een moment opname, het geeft inzicht in hoe jij op dit moment in het leven staat. Wat zijn je sterke kanten, benut je die kanten voldoende? Wat zijn je valkuilen en waar komen ze vandaan? Tijdens een aura reading maak ik contact met je wezen, met wie je werkelijk bent. Je wezen heeft geen oordeel en wil altijd wat het beste is voor jou! Informatie die tijdens een reading wordt gegeven is daarom altijd liefdevol en opbouwend.

Mijn taak als reader is om woorden te geven aan deze informatie, zodat jij weer verder kunt. De kosten voor een aura reading zijn € 65,00 (ook via Skype mogelijk).

Ik geen geen reading aan kinderen. Hiervoor adviseer ik een Luisterkind afstemming.

LUISTERKIND AFSTEMMING:

Voor kinderen én volwassenen

Via een foto maak ik contact met diegene voor wie de afstemming bedoeld is. Je hoeft dus niet fysiek naar mijn praktijk te komen. Wil jij een Luisterkind afstemming aanvragen? Mail mij dan via het contactformulier. Je kies uit één van de volgende afstemmingen:

1. Afstemming voor volwassenen 2. Afstemming voor een kind 3. Levensbrug-afstemming (voor een persoon die niet zelf meer in staat is te communiceren of is overleden). 4. Familieverbond afstemming (waarom leven wij samen in dit huis?).

Nadat ik je mail heb ontvangen, zal ik je terugmailen met vervolg informatie en vragen, zodat ik de afstemming voor je kan opmaken. De kosten voor een Luisterkind afstemming zijn € 85,00

Twee dagen in de week (woensdag en zaterdag) ben ik aanwezig in de winkel Mo-ments for you in de Roggenstraat 27 in Zwolle. Dit is een spirituele winkel waar Monique (de eigenares) ook reiki behandelingen geeft. Op de dagen dat ik aanwezig ben kan je in deze winkel ook een aura reading krijgen in de praktijkruimte onder de winkel. Ik biedt korte aura readingen aan van 15 minuten voor €15,00 maar ook volledige aura readingen van een uur voor €65,00.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

energetisch communiceren uit de rubriek therapeut uit Zwolle is gevestigd aan de Muntzmate 8 in Zwolle. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-55834454.

Diensten en producten voor therapeut

Trefwoorden die horen bij energetisch communiceren zijn o.a. :