DuitsKunstig in Zwolle

DuitsKunstig: Kijken, spreken en schilderen.

Over DuitsKunstig

DuitsKunstig valt onder de rubriek kunstenaar in Zwolle.

Het gezicht achter DuitsKunstig is Silvia Homm. Silvia heeft in januari 2016 de opleiding Docent Beeldende Kunst en Vormgeving met een bachelor of Fine Art and Design in Education afgerond. Een aantal jaren daarvoor heeft Silvia het Staatsexamen 1 en 2 aan de J.W.Goethe Universit├Ąt te Frankfurt behaald voor de lerarenopleiding Kunsteducatie en Frans.

Tussendoor heeft Silvia diverse banen gehad zoals pedagogisch medewerkster in een multiculturele kinderopvang en leerkracht aan een Vrije School. Ook heeft Silvia diverse opleidingen en cursus gevolgd zoals coaching en mentoring. Kunst was aldoor Silvia haar begeleider.

In de laatste jaren is het Silvia duidelijk geworden: Uitdrukkings- en communicatievermogen zijn de thema's van de ontwikkeling van Silvia op het gebied van kunst en taalonderwijs.

Het belangrijkste motief voor DuitsKunstig is dat Silvia kunst en taal als expressie- en communicatiemiddel heeft. Het concept van de workshops van DuitsKunstig is gebaseerd op het samenspel van kunst en taal.

Naast een taaltraining Duits op maat (voor bedrijven en particulieren), kunt u bij DuitsKunstig ook terecht voor kijken, spreken en schilderen.

Voor meer informatie en alle mogelijkheden kunt u de website van DuitsKunstig bekijken. Heeft u een vraag? Neemt u dan persoonlijk contact op. DuitsKunstig staat u graag te woord.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-13764688.

Diensten en producten voor kunstenaar

Trefwoorden die horen bij DuitsKunstig zijn o.a. :

Nieuws van DuitsKunstig in Zwolle

Zomercursus Zakelijk Duits

Zomercursus Zakelijk Duits

Workshopweek zakelijk Duits in vakantiesfeer (startniveau A2/B1) 14 t/m 18 augustus 2017

Zomercursus Zakelijk Duits

Zomercursus Zakelijk Duits

Workshopweek zakelijk Duits in vakantiesfeer (startniveau A2/B1) 14 t/m 18 augustus 2017