De waardevolle Vrouw in Ijhorst

Ik help jou je authentieke waarde weer te ervaren.

Over De waardevolle Vrouw

De waardevolle Vrouw valt onder de rubriek natuurgeneeskunde in Zwolle.

Ben jij geneigd jezelf weg te cijferen? Word je vaak bekritiseerd door jezelf of door anderen, voor je gevoel? Worstel je met zaken, zoals minderwaardigheid? Heb je last van onzekerheden, verdriet of angsten? Is er daarentegen wel eens tegen jou gezegd dat jij enorm waardevol bent? Dat jij er echt toe doet? Vind je dit moeilijk om voor te stellen?

Onverwerkte emoties en hardnekkige niet-kloppende overtuigingen over jezelf kunnen een laag zelfbeeld veroorzaken. Je huidige leven kan hierdoor verstoord raken. Je voelt je uitgeput, ervaart moeilijkheden op diverse vlakken, waardoor je fysieke en psychische klachten ontwikkelt. Zoals bv. een burn-out.

Wist je dat jouw emoties tevens je grootste hulpbronnen zijn? Realiseer je eens dat emoties aangeven dat er in je diepste kern nog wat geheeld mag worden. Waar zit jouw diepste pijn? Wat vergiftigt jou? En wanneer is dit ontstaan?

Het is wellicht pijnlijk om de waarheid onder ogen te zien, maar biedt jou ook de mogelijkheden voor een gigantische transformatie. Het loslaten van onverwerkte emoties, ondermijnende gedachten en starre overtuigingen brengt je dichter bij je wezenskern. Jij bent echt de moeite waard.

Zou jij écht aan de slag willen gaan met jouw thematiek, dan moet je heel bewust willen investeren in jezelf. Je moet namelijk bereid zijn op diepere en meerdere lagen zaken los te laten en ten diepste erkennen dat jij het waard bent om liefde, gezondheid en voorspoed te ontvangen. En dat je in je wezenlijke kern in feite liefde én heel bent. Voor een transformatie zijn vaak meerdere sessies nodig. Je gaat jezelf WAARDEVOL voelen.

Daarom heb ik verschillende aanbiedingen voor jou: - Een eerste gratis inzichtgesprek, van zo'n 25 à 30 minuten, waarbij jij je verhaal kunt doen, en daarbij al wat inzichten krijgt. Ook voel je daarbij of er een klik is met mij, uitermate belangrijk. Vervolgens gaan we op zoek naar jouw pad. - Ik bied je losse sessies aan van anderhalf uur per keer, waarbij een coaching gesprek en een behandeling craniosacraaltherapie zit. Kosten per keer: €100 - Een mini-retraite dag, waarop je in ieder geval een craniosacraaltherapiebehandeling en een familieopstelling krijgt. Verder wordt de dag ingevuld n.a.v. jouw wensen. Jouw meest dringende issues komen aan de orde, en tegelijkertijd is het een verwendag, waarbij het alleen maar draait om jou. Kosten: €195 -Een traject van 5 maanden, waarbij je in ieder geval 5 sessies craniosacraaltherapie krijgt, maar ook een familieopstelling. Daarnaast krijg je als extra's 2 Lichtmeditaties en een afrondingsgesprek aan het eind. Je gaat in dit traject écht de diepte in. Het gaat hierbij om bewustwording, verwerking, zaken accepteren én loslaten. Aan het eind van dit traject ben je echt een ander mens geworden met veel meer inzichten, tools en wijsheden.

Neem gerust vrijblijvend contact op met mij voor uitvoeriger informatie.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

De waardevolle Vrouw uit de rubriek natuurgeneeskunde uit Zwolle is gevestigd aan de Veldhuisweg 1-46 in IJhorst. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06 10656819.

Diensten en producten voor natuurgeneeskunde

Trefwoorden die horen bij De waardevolle Vrouw zijn o.a. :

Nieuws van De waardevolle Vrouw in Ijhorst

De moederwond

De moederwond

Heel veel vrouwen hebben te maken met een ongeheelde moederwond. Dit heeft verschillende gevolgen in het alledaagse leven, waar je niet zo snel aan zou denken.

Met wie verbind jij je?

Met wie verbind jij je?

Door je te verbinden met zowel moeder Aarde als De Bron, ontstaat er een krachtig lichtkanaal binnen in jezelf, waarmee jij alles mag ontvangen wat jij nodig hebt, zoals liefde, wijsheid, inzichten en noem maar op.

Dankbaarheid

Dankbaarheid

Dankbaar voor de bewuste vrouwen op mijn pad. Vrouwen die weten, voelen, en begrijpen.

5 manieren om je zelfrespect te vergroten

5 manieren om je zelfrespect te vergroten

Je zelfrespect is naast je zelfliefde enorm belangrijk voor jouw gevoel van eigenwaarde. Hieronder 5 manieren om het te vergroten.

Bevroren zelfliefde

Bevroren zelfliefde

Heb jij moeite met echt voelen? Kun jij je moeilijk ontspannen? Heb jij moeite jezelf te waarderen om wie je bent? Heb je wellicht moeite om in een relatie stand te houden?

Compassie met je (voor)ouders

Compassie met je (voor)ouders

Gedurende ons leven ontwikkelen we vaak een bepaald beeld over onze ouders, mede gevormd door de pijn die we meemaken. Soms zijn we hierin best volhardend. Maar kloppen deze beelden wel altijd?

Mini-retraite dag voor vriendinnen samen

Mini-retraite dag voor vriendinnen samen

Hoe mooi zou het zijn wanneer je een heerlijke dag samen met je vriendinnen, zussen of collega's (vrouwen) zou kunnen doorbrengen? Waarbij je heerlijk verwend wordt, maar ook enigszins de diepte in gaat?

Verwaarlozing van jezelf

Verwaarlozing van jezelf

Ben jij ook een vrouw die neigt veel te veel verantwoording op haar schouders te nemen? Maar zichzelf neigt weg te cijferen?