De Puntjes in Zwolle

De Puntjes: Multifunctionele ruimte huren.

Over De Puntjes

De Puntjes valt onder de rubriek zaal huren uit Zwolle.

Zoekt u een multifunctionele ruimte in Zwolle die u kunt huren? Dan bent u bij De Puntjes aan het juiste adres. In deze ruimte krijgt u de mogelijkheid om individuele en groepsactiviteiten te organiseren.

De ruimte die u kunt huren is interessant voor vele doelgroepen. De ruimte is niet al te groot en sfeervol ingericht. Er zijn diverse faciliteiten. De ruimte is geschikt voor individueel werk en kleine groepen.

Wanneer u deze ruimte gaat huren hoeft u geen rekening te houden met andere huurders. De ruimte is op dat moment echt voor uzelf. De Puntjes heeft ook alles betaalbaar gehouden. Dus, tot in De Puntjes!

U kunt deze ruimte huren voor diverse doeleinden. Hieronder ziet u een aantal voorbeelden terug waar u de ruimte multifunctioneel voor kunt gebruiken:

- Expositieruimte.

- Cursussen en trainingen.

- Gesprekken, coaching en supervisie.

- Vergaderingen.

- Yoga en meditatie.

- Massage.

- Oefenruimte.

- Receptie.

De Puntjes biedt nu ook de mogelijkheid voor een flexcontract aan. U kunt er zelf voor kiezen hoeveel uren u wilt inkopen. De Puntjes is een online reserveringssysteem hiervoor aan het ontwikkelen. U kunt dan op de site kijken welke dagen/uren beschikbaar zijn en direct reserveren. Meer informatie volgt binnenkort op de website.

Heeft u een vraag hierover of een andere vraag? Schroomt u dan niet om contact op te nemen of bekijkt u de website eens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

De Puntjes uit de rubriek zaal huren uit Zwolle is gevestigd aan de Landsheerlaan 119 in Zwolle. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-14132764.

Diensten en producten voor zaal huren

Trefwoorden die horen bij De Puntjes zijn o.a. :