Damascino Catering Zwolle in Zwolle

Damascino Catering Zwolle uit Zwolle heeft geen profiel.

Wat doet Damascino Catering Zwolle in Zwolle

Damascino Catering Zwolle is een catering uit Zwolle. Het telefoonnummer van Damascino Catering Zwolle in Zwolle is 06-21210705.

Is Damascino Catering Zwolle in Zwolle uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Zwolleonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Damascino Catering Zwolle in Zwolle valt onder de rubriek catering. Een catering uit Zwolle levert onder andere :

Zoekt u een cateringservice die ├ęcht Syrisch eten kan maken? Dan bent u bij Damascino Catering Zwolle aan het juiste adres. Deze cateringservice is in 2019 opgericht en is geschikt voor groepen en evenementen. Het bereiden van de hapjes en maaltijden gebeurt allemaal bij mij thuis. Het bereiden van Syrische maaltijden is mijn passie. Ik laat een ieder graag kennis maken met de Syrische keuken! lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Ander catering

  • Catering De Vliegende Indo

    Catering De Vliegende Indo: Cateringservice op maat.. Trefwoorden van Catering De Vliegende Indo : cateringservice, cateringservice op maat, kooksessies, Indonesische catering, Nederlandse catering, koken op locatie, kooksessie op locatie, catering Indonesische gerechten, workshop koken, workshop Indonesisch koken, .

    tel. 06-20411469, Vlasakker 17, 8091MV in Wezep

    Meer over Catering De Vliegende Indo contact website