Corpus Melior in Zwolle

Corpus Melior: Massages op maat.

Over Corpus Melior

Corpus Melior valt onder de rubriek massage in Zwolle.

De drijvende kracht achter Corpus Melior is Alexandra Leupold. Na het behalen van haar diploma en sportverzorging heeft ze ervoor gekozen om van masseren haar werk te maken.

Bij Corpus Melior kunt u onder andere terecht voor:

- Sportmassage: Door deze massage worden uw spieren beter doorbloed en zo kunnen de afvalstoffen beter worden afgevoerd.

- Lomi Lomi massage: Tijdens deze massage wordt de hele onderarm en hand gebruikt om zo blokkades in het lichaam op te heffen. De massage heeft een stimulerende werking op de spieren. Zo wordt de toevoer van zuurstof en afvoer van afvalstoffen verbeterd.

- Hot Stone massage: Deze massage helpt bij het zelfherstel van het lichaam. Door de warmte en de druk van de stenen wordt spanning verlicht en de energiestroom verhoogd.

- Ontspanningsmassage: Even een moment voor je zelf. Door gebruik te maken van passende massageolie in combinatie met massagedruk wordt deze massage helemaal op uw wensen afgestemd.

Voor meer informatie, een overzicht van de prijzen en de contactgegevens kunt u een kijkje nemen op de website van Corpus Melior.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Corpus Melior uit de rubriek massage uit Zwolle is gevestigd aan de Giesbeek 1 in Zwolle. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-46616661.

Diensten en producten voor massage

Trefwoorden die horen bij Corpus Melior zijn o.a. :