Coachpraktijk Klementine in Zwolle

Coachpraktijk Klementine uit zwolle heeft geen profiel.

Wat doet Coachpraktijk Klementine in Zwolle

Coachpraktijk Klementine is een coaching uit Zwolle. Men is gevestigd aan de Splijtloffkamp 35. Het telefoonnummer van Coachpraktijk Klementine in Zwolle is 06-30936601.

Is Coachpraktijk Klementine in Zwolle uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Zwolleonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Coachpraktijk Klementine in Zwolle valt onder de rubriek coaching. Een coaching uit Zwolle levert onder andere :

Mevr. Klementine Vis is de drijvende kracht achter Coachpraktijk Klementine. Ik was ooit een doener en vooral niet van het vage. Een vechter en totaal niet van het softe. Had mijn oordelen wel klaar over coaching. Het had mij niet zoveel gebracht. Op een gegeven moment gaf ik mezelf ruimte om weer nieuwsgierig te zijn. Ben een opleiding gaan volgen bij de School voor Coaching.Hier leerde ik luisteren naar mijn lichaam,emoties. Leerde over de impact van gedachten,van overtuigingen, van je verleden. Ik leerde wat nodig is om daadwerkelijk te veranderen. Om jezelf te accepteren, van binnen en van buiten. Ten diepste voelen dat je meer dan genoeg bent. ?Eigenwaarde is de basis om alle stormen die nog komen vol vertrouwen tegemoet te zien. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Ander coaching

 • Becoming you coaching

  Becoming you coaching | Bewandel het pad naar innerlijke rust. Trefwoorden van Becoming you coaching : TotalBalance-methode, ik kan geen nee zeggen, ik loop vast, ik kan het niet alleen, ik zorg niet goed voor mezelf, terugkerende pijn, terugkerend verdriet, duurzame relatie, hoe kan ik mezelf zijn, ik mis balans in leven, leven in balans, ik zoek een ondersteuner, persoonlijke coach, levenscoach, balans werk privé, balans in mijn hoofd, balans in mijn hart, .

  tel. 06-83138508, Het Woltmansland 1, 8061 AV in Hasselt

  Meer over Becoming you coaching contact website

 • Budgetcoach Me

  Budgetcoach ME, Maatwerk voor financieel Evenwicht. Persoonlijke en laagdrempelige coaching om jou v. Trefwoorden van Budgetcoach Me : Budgetcoach, budgetcoaching, financiële begeleiding, sociaal financieel dienstverlener, geldstress, onrust, inzicht, overzicht, maandbegroting, budgetplan, jaarbegroting, koopgedrag.

  tel. 06-52588431, oldruitenborghstraat 19, 8043TP in Zwolle

  Meer over Budgetcoach Me contact website

 • Marieke Sportel | Praktijk voor Mindfulness, Klank & Ontspanning in Zwolle

  Praktijk voor Mindfulness, Klank & Ontspanning in Zwolle. Trefwoorden van Marieke Sportel | Praktijk voor Mindfulness, Klank & Ontspanning in Zwolle : Mindfulness, Klankschaal, ontspanning, groepstraining, mindfulness workshop, individuele mindfulness, groeps mindfulness, mindfulnesstraining, klankschaalsessies, .

  tel. 06-18052674

  Meer over Marieke Sportel | Praktijk voor Mindfulness, Klank & Ontspanning in Zwolle contact website

 • Pozitiva

  Pozitiva: Mental coaching.. Trefwoorden van Pozitiva : Mental coaching, Teamcoaching, Personal coaching, Gezinscoach, Mental coach, familiecoaching, coaching bij scheiding, burnout coaching, zelfvertrouwen coaching, .

  tel. 06-29601631

  Meer over Pozitiva contact website

 • Seline Kloet BML Coaching & Training

  In gesprek met je lijf!. Trefwoorden van Seline Kloet BML Coaching & Training : oplossingsgerichte hulp, traumaverwerking, levensvragen beantwoord krijgen, in gesprek met je lichaam, coaching en training, oplossingsgerichte therapie, verwerken van trauma's, levenscoach.

  tel. 06-24312290, Kamperstraat 35a, 8011LK in Zwolle

  Meer over Seline Kloet BML Coaching & Training contact website