Casteleijn Recruitment in Zwolle

Uitzendbureaus

Over Casteleijn Recruitment

Casteleijn Recruitment valt onder de rubriek uitzendbureau in Zwolle.

Er zijn mensen en er zijn plaatsen. Er zijn kandidaten, opdrachtgevers en werkplekken. De kunst is om personen en plaatsen optimaal te combineren. Casteleijn Recruitment verstaat die kunst. Als geen ander brengt ze de juiste mensen bij elkaar.

Of u nu op zoek bent naar de juiste persoon of naar de juiste werkplek, Casteleijn Recruitment staat garant voor the perfect match.

Dankzij onze ruime bemiddelingservaring, het juiste netwerk, scherpe selecties en een no-nonsensebeleid worden onze opdrachten doorgaans snel afgerond. Zo werkt dat.

 ;

Sollicitatietips

De sollicitatiebrief De sollicitatiebrief wordt door sollicitanten vaak een beetje stiefbroederlijk behandeld. De aandacht van de sollicitant is vaak voornamelijk op het cv gericht. Toch is een pittige sollicitatiebrief het moment bij uitstek om je enthousiasme en motivatie te ventileren. Een sollicitatiebrief is dus niet zomaar een beleefdheidsbriefje waar je je snel vanaf maakt.

Een sollicitatiebrief moet de rekruteerder duidelijk maken dat je de bewuste job graag zou doen en waarom precies. Zorg er dus goed voor dat je goed weet waarom je solliciteert en waarom jij de geschikte kandidaat bent. Het is hier dus niet de bedoeling dat je gaat argumenteren.

Algemene voorbereiding: voor je begint te solliciteren

De voorbereiding gebeurt eigenlijk helemaal aan het begin, voordat je begint te solliciteren. Welke richting wil je uit met je carrière? Welk soort functie wil je uitoefenen? Wat is voor jou belangrijk in een job? In welke sector wil je werken? ;

Concrete voorbereiding op gesprek Voor je naar het sollicitatiegesprek stapt, verdiep je goed in de wereld van het bedrijf waar je straks hoopt te werken. Stap je onvoorbereid naar het gesprek dan kan je de rekruteerder het signaal geven dat je geen moeite gedaan hebt of niet echt geïnteresseerd bent, en dat wil je natuurlijk vermijden.

Belangrijke vragen waar je vooraf even bij stil staat: Waarom kies je voor dit bedrijf en deze functie? Wat weet je over het bedrijf? Wat trekt je aan in de sector waarin het bedrijf actief is? En wat in de functie waarvoor jij solliciteert?

Je voorbereiden kan via verschillende kanalen. In de rubriek bedrijfsprofielen en het redactie-archief op deze website kan je terecht voor de achtergrond bij de rekruterende bedrijven.

Verder kan je bedrijfsbrochures en jaarrapporten opvragen, je oor te luisteren leggen bij mensen die je kent of surfen op het internet. Volg ook de actualiteit op de voet, want ook daarin verschijnt mogelijk info over het bedrijf waar je gaat solliciteren.

 ;

 ;

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Casteleijn Recruitment uit de rubriek uitzendbureau uit Zwolle is gevestigd aan de Simon Stevinwg 26 in Zwolle. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 038-4449520.

Diensten en producten voor uitzendbureau

Trefwoorden die horen bij Casteleijn Recruitment zijn o.a. :