Cacaotje in Zwolle

Cacaotje; bonbons en andere chocolade creaties op bestelling!

Over Cacaotje

Cacaotje valt onder de rubriek delicatessen in Zwolle.

Houdt u ook zo van chocolade of wilt u graag een dierbare verassen met een heerlijk doosje bonbons? Dan bent u bij mij helemaal aan het juiste adres. Cacaotje maakt bonbons en andere chocolade creaties op bestelling vanuit haar huis. Ik werk met de chocolade van Callebaut welke van zeer goede kwaliteit is en dat proeft u zeker terug in mijn creaties!

De mogelijkheden;

* Snijbonbons

* Slagroomtruffels

* Logo bonbons

* Losse vullingen

* Truffelkogels

* Vorm bonbons

* Repen

* Pindarotsjes

* CHOC Blocks

Wilt u elke maand graag chocola van hoogwaardige kwaliteit ontvangen? Dan is een chocolade abonnement zeker iets voor u! U ontvangt elke maand een chocolade verassing t.w.v. €10,- en het abonnement is maandelijks opzegbaar. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Ook relatiegeschenken kunnen verzorgt worden. Heerlijke bonbons ipv een bos bloemen of fles wijn. Chocolade is altijd goed. Leuk bij verkoop hypotheek/huis/auto. Vraag naar de mogelijkheden er kan zelf een bonbon bij voorzien van bedrijfslogo hoe leuk is dat.

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust een kijkje op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Cacaotje uit de rubriek delicatessen uit Zwolle is gevestigd aan de Bultkroos 83 in Zwolle.

Diensten en producten voor delicatessen

Trefwoorden die horen bij Cacaotje zijn o.a. :