Baboe Beauty in Zwolle

Baboe Beauty | Zorg(t) voor de mooiste versie in jou!

Over Baboe Beauty

Baboe Beauty valt onder de rubriek schoonheidssalon in Zwolle.

Baboe Beauty is een schoonheidssalon met een breed aanbod. Van huidverzorging en verbetering tot permanente make-up voor iedereen.

Susan Geerlings van Baboe Beauty is een relaxte huidcoach. Susan is breed opgeleidt in professionele huidzorg. Susan voelt passie voor de huid omdat elke huid anders is en dus om unieke aandacht vraagt. Susan's vernieuwende huidadviezen zijn gebaseerd op energetische kennis in combinatie met vakmatige wijsheden.

Baboe Beauty biedt effectieve en natuurlijke oplossingen voor onder andere:

- Acne

- Rosacea

- Couperose

- Huidversteviging

- Pigmentvlekken/ouderdomsvlekken behandeling

- (Zeer) droge, rode huid

Als kind hebben wij allemaal een intuïtief gevoel meegekregen; of dat je verder ontwikkelt, is per persoon anders. De intuïtieve behandelingen bij Baboe Beauty zijn gericht op het wegwerken van verschillende, opgebouwde blokkades in het lichaam, afhankelijk van de soort behandeling die je kiest. Ze werken als een grote lijfschoonmaak, voeren afvalstoffen af en geven er energie voor terug. Baboe Beauty biedt hiermee hét instrument om in balans te komen zodat je weer ruimte krijgt voor de andere zaken die jij zo belangrijk vindt.

De massages, gezichtsverzorging en voetverzorging bij Baboe Beauty versterken je intuïtie en inzichten over jezelf en met de andere behandelingen 'ontharen' en 'permanente make-up' versterk je je zelfbewuste ik.

Voor meer informatie over de mogelijkheden, verwijs ik je graag door naar de website. Je kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Baboe Beauty uit de rubriek schoonheidssalon uit Zwolle is gevestigd aan de Moeder Lambertastraat 5 in Zwolle. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-83197575.

Diensten en producten voor schoonheidssalon

Trefwoorden die horen bij Baboe Beauty zijn o.a. :