Atelier De Gladiool in Zwolle

Atelier De Gladiool uit Zwolle heeft geen profiel.

Wat doet Atelier De Gladiool in Zwolle

Atelier De Gladiool is een opleiding uit Zwolle. Men is gevestigd aan de Hyacinthstraat 15. Het telefoonnummer van Atelier De Gladiool in Zwolle is 06-51156994.

Is Atelier De Gladiool in Zwolle uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Zwolleonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Atelier De Gladiool in Zwolle valt onder de rubriek opleiding. Een opleiding uit Zwolle levert onder andere :

Ik ben in 1950 in Wageningen geboren en heb na de lagere school, de schildersschool gevolgd, waar ik me specialiseerde in reclame schilderen en restauratiewerk. Daarna ging ik naar de kunstacademie in Arnhem. Na de studie heb ik vele jaren een schilders en restauratiebedrijf gehad. Doordat ik de schilders ziekte kreeg, kon ik dit werk niet meer doen en daardoor heb ik van mijn grote liefde mijn werk kunnen maken: nl. het beeldend bezig zijn op veel gebieden: Boetseren, het werken met speksteen en beeldhouwen, schilderen met acrylverf en aquarelleren ( olieverf is helaas niet meer mogelijk door de schildersziekte) maar ook glas in lood maken en mozaïeken. Min of meer bij toeval ging ik les geven op de volksuniversiteit van Meppel en toen merkte ik dat ik lesgeven heel leuk en inspirerend vind, je ziet hele onverwachte en mooie dingen ontstaan, ook het contact met de cursisten vind ik erg leuk. Na een aantal jaren les te hebben gegeven op verschillende volksuniversiteiten in de omgeving ( wat ik overigens nog steeds doe) heb ik mijn atelier zo verbouwd dat ik daar nu ook cursussen geef. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Ander opleiding

 • A Modo Mio

  A Modo Mio gevestigd in Zwolle. . Trefwoorden van A Modo Mio : Italiaans, leren, cursus, workshop, Italiaanse les, spreken, les, buffet, kok aan huis, lunchpakketten, broodjes, kookcursus, culinair.

  tel. 06-46459300

  Meer over A Modo Mio contact website

 • InDutch

  InDutch: Learn Dutch as you go. Op een leuke en leerzame manier Nederlands leren!. Trefwoorden van InDutch : Nederlandse taalopleiding, taalopleiding Nederlands, Nederlands leren, Nederlandse taal leren, Nederlandse leraar, Nederlandse privé leraar, Nederlandse taalcursus, taalcursus Nederlands voor bedrijven, bedrijfscursus Nederlandse taal, Dutch language training, language training Dutch, learning Dutch language, Dutch teacher, Dutch tutor, Dutch language course Dutch for companies, begeleiding Nederlands Staatsexamen, begeleiding Nederlands inburgeringsexamen, .

  tel. 06-41339323, Azartplein 79, 1019PB in Amsterdam

  Meer over InDutch contact website