Arslan & Partners advocaten in Zwolle

Arslan & Partners advocaten is een jong en ambitieus advocatenkantoor.

Over Arslan & Partners advocaten

Arslan & Partners advocaten valt onder de rubriek advocaat in Zwolle.

De bij Arslan & Partners advocaten verrichten werkzaamheden op met name de volgende rechtsgebieden - Ondernemingsrecht - Arbeidsrecht - Huurrecht - Personen- en Familierecht - Echtscheidingsbemiddeling - Incasso - Vastgoed- en Bouwrecht

De van Arslan & Partners advocaten staan in Nederland en daarbuiten ondernemers, particulieren, overheden, verenigingen en stichtingen bij op diverse rechtsgebieden.

Een eerste advies wordt snel verstrekt en brengt u in de regel een stuk verder. U wordt inzicht verschaft in de juridische mogelijkheden, de risico's en de kosten. Het voeren van procedures voor zowel eisers als gedaagden behoort tot de kerntaken.

Arslan & Partners advocaten is zich ervan bewust dat u niet zozeer behoefte heeft aan ingewikkelde beoordelingen van een probleem (met de daarbij behorende hoge kosten) maar vooral aan een deskundig advies en aan doortastendheid. In alle gevallen worden uw zaken in nauw overleg met u behandeld zodat zoveel mogelijk op uw (specifieke) wensen wordt ingegaan en zodat u weet wat er speelt.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Beoordelingen van klanten

F.Strumphler woensdag 1 juni 2016

3,5 sterren

“Ik hoop dat ATW mijn belangen serieus zal dienen. En probeert het aantal uren dat gedeclareerd wordt laag te houden. Het tarief is hoog. Maar als dan met een relatief gering uren het probleem opgelost kan worden, dan is dat weer positief. Ik hoop dat ATW daar echt voor gaat. Tot nu toe ben ik redelijk positief (>> méér revieuws van mijn kant zullen volgen ) . ”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

In totaal zijn er 1 beoordeling(en), het gemiddelde cijfer is een 7.

Contact opnemen

Arslan & Partners advocaten uit de rubriek advocaat uit Zwolle is gevestigd aan de Burgemeester van Roijensingel 1 in Zwolle. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 038-4600111.

Diensten en producten voor advocaat

Trefwoorden die horen bij Arslan & Partners advocaten zijn o.a. :