Alies van Blanken - Psychosociaal Therapeut in Zwolle

Praktijk voor het begeleiden van emotioneel gezonde mensen tijdens veranderingsprocessen.

Over Alies van Blanken - Psychosociaal Therapeut

Alies van Blanken - Psychosociaal Therapeut valt onder de rubriek psycholoog in Zwolle.

Zit u even niet lekker in uw vel wegens lichamelijke of geestelijke ongemakken? Dan kan het zeer prettig zijn om hierover te kunnen praten. Bij Alies van Blanken - Psychosociaal Therapeut bent u helemaal aan het juiste adres wanneer u zoekt naar antwoorden of inzicht in uw situatie!

Loopt u rond met vragen zoals;

* Waar komt de negatieve houding t.o.v. mijzelf vandaan? * Wat maakt dat ik de dingen doe zoals mijn omgeving het wil? * Hoe komt het dat ik zo’n moeite heb om eerlijk te zeggen wat ik vind? * Hoe kan ik ondersteuning krijgen in het omgaan met het verlies van…. * Ik zou zo graag mensen willen vertrouwen maar ik weet niet hoe? * Wat maakt dat ik zo weinig zelfvertrouwen heb?

Vormen van training;

* Omgaan met communicatie * Omgaan met grenzen * Omgaan met stress * Omgaan met faalangst * Omgaan met een laag zelfbeeld * Omgaan met rouw en verlies

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust een kijkje op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Alies van Blanken - Psychosociaal Therapeut uit de rubriek psycholoog uit Zwolle is gevestigd aan de Assendorperdijk 2 Ruimte 2.17 in Zwolle. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-37277239.

Diensten en producten voor psycholoog

Trefwoorden die horen bij Alies van Blanken - Psychosociaal Therapeut zijn o.a. :