Ali Hekman, coach en reïntegratiedeskundige in Balkbrug

Ali Hekman, coach en reïntegratiedeskundige uit Balkbrug heeft geen profiel.

Wat doet Ali Hekman, coach en reïntegratiedeskundige in Balkbrug

Ali Hekman, coach en reïntegratiedeskundige is een coaching uit Zwolle. Men is gevestigd aan de Zwolseweg 74. Het telefoonnummer van Ali Hekman, coach en reïntegratiedeskundige in Balkbrug is 06-45696089.

Is Ali Hekman, coach en reïntegratiedeskundige in Balkbrug uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Zwolleonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Ali Hekman, coach en reïntegratiedeskundige in Balkbrug valt onder de rubriek coaching. Een coaching uit Zwolle levert onder andere :

Ali is zelfstandig coach, reïntegratiedeskundige en KernTalentenanalist. Ze begeleidt voornamelijk hoogbegaafden bij werkgerelateerde kwesties en reïntegratie- en loopbaanvraagstukken. Vanuit de visie dat het essentieel is om jezelf te mogen en te kunnen zijn gaat ze graag maatwerktrajecten aan om mensen te laten ervaren waar hun oplossingen en mogelijkheden liggen voor in de toekomst; en hoe ze hierover kunnen communiceren. De KernTalentenmethode is daarbij een zeer effectief en accuraat hulpmiddel. “Ik word er blij van als ik mensen mag begeleiden in het (her-)vinden van hun eigenste waarde, en daarmee hun plezier en balans.’ Haar motto is ‘Plezier in je werk maakt je sterk!” lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Ander coaching

 • Ingrid Kruithof - HR advies en coaching

  Ingrid Kruithof - HR advies en coaching:. Trefwoorden van Ingrid Kruithof - HR advies en coaching : hr advies, hr adviseur, discover test, personal coaching, personal coach, persoonlijke coaching, individuele coaching, hr afdeling opzetten, ziektebegeleiding werk, werkcoach, bedrijfscoach, advies hr beleid, loopbaancoaching, loopbaan coach, .

  tel. 06-11151305, Hortensiastraat 42, 8013AE in Zwolle

  Meer over Ingrid Kruithof - HR advies en coaching contact website

 • Pozitiva

  Pozitiva: Mental coaching.. Trefwoorden van Pozitiva : Mental coaching, Teamcoaching, Personal coaching, Gezinscoach, Mental coach, familiecoaching, coaching bij scheiding, burnout coaching, zelfvertrouwen coaching, .

  tel. 06-29601631

  Meer over Pozitiva contact website

 • Seline Kloet BML Coaching & Training

  In gesprek met je lijf!. Trefwoorden van Seline Kloet BML Coaching & Training : oplossingsgerichte hulp, traumaverwerking, levensvragen beantwoord krijgen, in gesprek met je lichaam, coaching en training, oplossingsgerichte therapie, verwerken van trauma's, levenscoach.

  tel. 06-24312290, Kamperstraat 35a, 8011LK in Zwolle

  Meer over Seline Kloet BML Coaching & Training contact website

 • TenDoc

  Betrouwbaar, Nauwkeurig en Ervaren in documentbeveiliging en didactiek!. Trefwoorden van TenDoc : trainingen en presentaties, documentbeveiliging, didactiek, bedrijf in documentbeveiliging, trainingen in documentenbeveiliging, document beveiliging, presentaties documentbeveiliging, beveiliging van documentatie.

  tel. 06-22289183, Hertenstraat 11, 8011GR in Zwolle

  Meer over TenDoc contact website