Ali Hekman, coach en reïntegratiedeskundige in Balkbrug

Ali Hekman, coach en reïntegratiedeskundige uit Balkbrug heeft geen profiel.

Wat doet Ali Hekman, coach en reïntegratiedeskundige in Balkbrug

Ali Hekman, coach en reïntegratiedeskundige is een coaching uit Zwolle. Men is gevestigd aan de Zwolseweg 74. Het telefoonnummer van Ali Hekman, coach en reïntegratiedeskundige in Balkbrug is 06-45696089.

Is Ali Hekman, coach en reïntegratiedeskundige in Balkbrug uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Zwolleonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Ali Hekman, coach en reïntegratiedeskundige in Balkbrug valt onder de rubriek coaching. Een coaching uit Zwolle levert onder andere :

Ali is zelfstandig coach, reïntegratiedeskundige en KernTalentenanalist. Ze begeleidt voornamelijk hoogbegaafden bij werkgerelateerde kwesties en reïntegratie- en loopbaanvraagstukken. Vanuit de visie dat het essentieel is om jezelf te mogen en te kunnen zijn gaat ze graag maatwerktrajecten aan om mensen te laten ervaren waar hun oplossingen en mogelijkheden liggen voor in de toekomst; en hoe ze hierover kunnen communiceren. De KernTalentenmethode is daarbij een zeer effectief en accuraat hulpmiddel. “Ik word er blij van als ik mensen mag begeleiden in het (her-)vinden van hun eigenste waarde, en daarmee hun plezier en balans.’ Haar motto is ‘Plezier in je werk maakt je sterk!” lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Ander coaching

 • PMT Zwolle

  Weerbaarheidstraining Teambuilding Therapie Verzuimreductie. Trefwoorden van PMT Zwolle : Rots en Water, Teambuilding, Weerbaarheidstraining, PMT.

  tel. 06-28675237, Drostendiep 3, 8032TJ in Zwolle

  Meer over PMT Zwolle contact website

 • Pozitiva

  Pozitiva: Mental coaching.. Trefwoorden van Pozitiva : Mental coaching, Teamcoaching, Personal coaching, Gezinscoach, Mental coach, familiecoaching, coaching bij scheiding, burnout coaching, zelfvertrouwen coaching, .

  tel. 06-29601631

  Meer over Pozitiva contact website