ACT Zwolle / Coaching & Training in Zwolle

Effectief omgaan met stress, angst en onzekerheid

Over ACT Zwolle / Coaching & Training

ACT Zwolle / Coaching & Training valt onder de rubriek coaching in Zwolle.

Ik zie veel mensen worstelen met stress, angst en onzekerheid.

Veel piekeren... Afleiding zoeken.... Het vermijden van bepaalde plaatsen of situaties.... Je emoties afreageren op je omgeving.... Streng worden voor jezelf....

Je probeert van alles, maar niets werkt! Je merkt misschien dat het op de korte termijn wel heel eventjes helpt, maar op de langere termijn komt de stress, angst en onzekerheid altijd weer terug! Dit vraagt om een andere aanpak!

Mijn naam is Heleen Kruitbosch en graag help ik jou om weer de balans te vinden in jezelf. Gebaseerd op de principes van Acceptance & Commitment Therapy (ACT) leer ik jou als coach in Zwolle effectief omgaan met stress, angst en onzekerheid, zodat jij weer kan genieten van het leven.

ACT helpt je flexibel om te gaan met de obstakels die je tegenkomt in het leven (Acceptance), zodat je kan blijven investeren in de dingen die je ├ęcht belangrijk vindt (Commitment).

ACT bestaat uit zes verschillende processen/vaardigheden. Deze ACT vaardigheden zorgen er samen voor dat je psychologisch flexibeler wordt. Je psychologische flexibiliteit bepaalt hoe jij omgaat met negatieve gedachten, onaangename gevoelens, en (lichamelijke) ervaringen. Het doel van ACT is dus niet zozeer het reduceren van klachten, maar het ontwikkelen van persoonlijke veerkracht.

Voel je dat dit bij je past? Neem een kijkje op mijn website of neem contact met mij op via de contactgegevens. Een eerste kennismaking is vrijblijvend en kosteloos. Voel je welkom!


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

ACT Zwolle / Coaching & Training uit de rubriek coaching uit Zwolle is gevestigd aan de Akkerbergplein 23 in Zwolle. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-52372977.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij ACT Zwolle / Coaching & Training zijn o.a. :

Nieuws van ACT Zwolle / Coaching & Training in Zwolle

Waar wacht jij op?

Waar wacht jij op?

Vandaag schrijf ik mijn eerste blog. Ik wil dat hij gaat over stress en angst.