A.Colijn Multi Service in Zwolle

A.Colijn Multi Service: Schoonmaakbedrijf.

Over A.Colijn Multi Service

A.Colijn Multi Service valt onder de rubriek schoonheidssalon uit Zwolle.

De gezichten achter A.Colijn Multi Service zijn André en Anita Colijn. André is een professioneel glazenwasser en Anita een schoonmaakster met ruime ervaring.

U kunt bij A.Colijn Multi Service terecht voor diverse schoonmaak diensten. Een overzicht van deze schoonmaak diensten ziet u hieronder terug:

- Interieur reiniging, hogedruk reiniging, opleveringsschoonmaak, ontruimingsschoonmaak, dak schoonmaak, dakgoten reiniging, glasbewassing, terrassen schoonspuiten, gevelbekleding reinigen, hout schoonmaken, veranda's reinigen, graffiti verwijderen en brand en roetschade verwijderen.

A.Colijn Multi Service beschikt over een telescopisch systeem waarmee zij ramen en gevels op een veilige manier kunnen reinigen. Dit kan tot een hoogte van 15 meter. Bijkomend voordeel is dat de kozijnen ook direct mee genomen kunnen worden.

Als het echt schoon moet zijn komt u bij A.Colijn Multi Service!

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan A.Colijn Multi Service? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

A.Colijn Multi Service uit de rubriek schoonheidssalon uit Zwolle is gevestigd aan de Jac. P. Thijsselaan 24 in Zwolle. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-52340837.

Diensten en producten voor schoonheidssalon

Trefwoorden die horen bij A.Colijn Multi Service zijn o.a. :