Let op: deze aanbieding is verlopen en niet meer geldig.

Energetische Zelfbescherming - Bescherm je Energie met Kleuren

Energetische Zelfbescherming - Bescherm je Energie met Kleuren.

Profiteer van de ZOMERACTIE en ontvang tot 21 september 2023 een korting van 35 euro op een kleurrijke energiesessie van een uur, om je energie te beschermen en te laten stralen. Gebruik de code KLEUR07 bij het aanmelden.

Introductie: Als kinesioloog begrijp ik dat onze energie voortdurend wordt beïnvloed door de omgeving en de mensen om ons heen. Soms kunnen we merken dat we ons leeg voelen na interacties met bepaalde mensen of dat we onbewust negatieve energie van anderen absorberen.

Gelukkig kunnen kleuren een krachtig hulpmiddel zijn om onze energie te beschermen en te harmoniseren. In dit artikel zal ik je laten zien hoe je kleuren kunt gebruiken om jezelf te beschermen tegen energieverlies en het absorberen van negatieve energie, zodat je je welzijn kunt behouden.

Bescherming tegen energieverlies:

1. Visualiseer een beschermende kleur: Stel je voor dat je jezelf omhult met een kleur die je energie beschermt, zoals helder wit, glanzend goud of stralend blauw. Visualiseer dat deze kleur als een beschermende cocon om je heen straalt en negatieve energie buiten houdt.

2. Draag beschermende kleuren: Kies bewust kleding in kleuren die je helpen je energie te behouden. Donkere kleuren zoals zwart, donkerblauw of diep paars worden vaak geassocieerd met bescherming en kunnen helpen om je energieveld te versterken.

3. Creëer een energetische grens: Visualiseer een denkbeeldige grens om je heen, als een bubbel van beschermende kleur. Stel je voor dat deze grens je afschermt van negatieve energie en alleen positieve energie doorlaat.

Bescherming tegen het absorberen van negatieve energie:

1. Gronding met aardse kleuren: Gebruik kleuren die verbonden zijn met de aarde, zoals bruin, groen of diep rood. Deze kleuren helpen je te aarden en kunnen voorkomen dat je ongewild negatieve energie van anderen absorbeert.

2. Reinigingskleuren: Wit en heldere pasteltinten worden vaak geassocieerd met zuiverheid en reiniging. Visualiseer deze kleuren om jezelf te zuiveren van eventuele opgenomen negatieve energie. Stel je voor dat de kleur elke negatieve energie wegspoelt en je energieveld reinigt.

3. Beschermende edelstenen: Draag edelstenen of kristallen met beschermende eigenschappen, zoals zwarte toermalijn, obsidiaan of amethist. Deze stenen kunnen helpen bij het absorberen van negatieve energie en het creëren van een beschermend schild om je heen.

Conclusie: Kleuren kunnen een krachtige rol spelen bij het beschermen van onze energie en het voorkomen van energieverlies of het absorberen van negatieve energie. Door bewust gebruik te maken van kleuren, kan je jezelf energetisch beschermen en je welzijn behouden. Experimenteer met verschillende kleuren en ontdek welke het beste voor jou werken. Onthoud altijd dat zelfzorg en bewustzijn essentieel zijn bij het behouden van een gezonde energiebalans.

Let op: Deze tekst is louter suggestief en gebaseerd op algemene principes. Het is belangrijk om te onthouden dat iedereen uniek is en verschillende benaderingen kunnen werken voor verschillende mensen. Het raadplegen van een gekwalificeerde kinesioloog of energiewerker kan waardevol zijn als je meer begeleiding en ondersteuning wenst bij energetische zelfbeschermingstechnieken. In de praktijk is het eenvoudig om te testen of je gevoelig bent voor energiezuigers of te veel negatieve energie ontvangt

Profiteren van: Energetische Zelfbescherming - Bescherm je Energie met Kleuren?

Bedrijf : Reach Inner Awareness
Contactpersoon : Ria Jansen
Telefoonnummer : 06-29860077
E-mail adres : info@kinesiologieria.nl
Geldig tot : 21-9-2023

Reageren op deze aanbieding in Zwolle